491 204 304
Menu

Spodní prádlo podporující hubnutí


Datum: 18.1.2018

Zdá se Vám, že zbavit se celulitidy a tuku v rizikových partiích je nemožné? Ještě k tomu bez námahy a v naprostém pohodlí?

S unikátním spodním prádlem, které podporuje nejen spalování tuku, ale také vyhlazuje celulitidu a navyšuje elasticitu pokožky, budete hned o krok blíže k vysněné postavě!

 

Revolutional slim - prádlo podporující úbytek celulitidy

Spodní prádlo řady Revolutional Slim od oblíbené značky Hanna Style Vám zaručí úbytek tuku, redukci celulitidy a ještě mnohem více!

Inovativní kalhotky v oblasti hubnutí stimulují mikrocirkulaci v kůži, která má pozitivní vliv na oxidaci buněk a zajišťuje lepší spalování tuku. Spodní prádlo tak zlepšuje krevní oběh a zabraňuje zadržování vody v pokožce.

Kraťasy můžete nosit při jakékoliv příležitosti. Díky laserové technologii řezání nemají lemy a pod oblečením jsou tak neviditelné.  Bez obav si můžete na sebe vzít přiléhavé tričko a cítit se v pohodlí a sebevědomě celý den.

Materiál Revolutional slim je obohacen o kofein, retinol, mastné kyseliny, aloe vera a vitamín E. Tyto účinné látky aktivně komunikují s pokožkou - posilují, zpevňujízeštíhlují siluetu.

Je efekt prokázaný?

Účinnost této produktové řady Revolitional slim byla potvrzená akreditovaným výzkumem, vedeným francouzskou společností Laboratoire Dermscan. Výzkum potvrdil, že prádlo zeštíhluje a zpevňuje pokožku.

 

Po 56 dnech nošení inovativního spodního prádla Revolutional Slim tak očekávejte:

- Úbytek v oblasti boků průměrně o 2,5 cm

- Zvýšení pevnosti pokožky (účinnost v 85%)

- Redukci pomerančové kůry na pokožce (účinnost v 75%)

- Snížení přebytku vody v buňkách v průměru o 0,48 litru

Po osmi dnech, minimálně osmihodinového nošení jsou viditelné první známky zjemnění pokožky!

 

Slim profile - prádlo podporující úbytek tuku

Hubněte v klidu a naprostém komfortu!

Kalhotky Slim profile nabízí účinné řešení při formování postavy -  posílení pokožky, redukce celulitidy a úbytek tělesného tuku.

Účinné látky v materiálu – aloe vera, kofein, mastné kyseliny, retinol a ceramidy zvyšují kvalitu pokožky a  formují siluetu. Kombinace těchto dvou funkcí je nepopíratelně inovativním řešením v oblasti hubnutí.

Jaká je účinnost uvedených látek?

Kofein nemá povzbudivé účinky pouze pro organizmus, ale i pro pokožku. Stimuluje krevní oběh a pomáhá tak spalovat přebytečný tuk. Vyhlazuje  kůži a snižuje mikrootoky v pojivové tkáni.

Rostlinu aloe vera obdařila příroda hned několika blahodárnými účinky. Ty prospívají lidskému organizmu snad ve všech směrech. V materiálu kalhotek Vám výtažek z této rostliny zaručí hebkou a hlavně hydratovanou pokožku.

Už jste slyšeli o retinolu a ceramidu? Pokud ne měli byste vědět, že obě látky zvyšují elasticitu pokožky a pomáhají tak při formování rizikových partií.

Ovšem, aby pokožka správně vstřebávala všechny účinné látky, pomáhají ji s tím mastné kyseliny. Ty zároveň zajišťují její zdravý vzhled a pružnost. 

Materiál poskytuje vysoce flexibilní tvarování a dokonce díky účinným látkám hydratuje pokožku!

Očekávejte:

- Úbytek v oblasti boků průměrně o 2,5 cm

- Zvýšení pevnosti pokožky (účinnost v 65%)

- Prokazatelné zhubnutí (účinnost v 76%)

Redukci pomerančové kůry na pokožce (účinnost v 63%)

- Snížení přebytku vody v buňkách v průměru o 0,48 litru

- 72% žen by doporučilo produkty Slim profile 

 

V čem jsou produkty Revolutional slim a Slim profile stejné a v čem se liší?

Oba produkty účinně podporují spalování tukových buněk a zároveň pomáhají vyhlazovat pokožku.

Jejich materiál se liší pouze v obsahu některých účinných látek, vlastnosti má však stejné:

Každý z produktů se ale snaží vyhovět mírně odlišným potřebám zákaznic. Revolutional Slim se zaměřuje na redukci pomerančové kůry a snižování přebytku vody v buňkáchSlim profile se zase více soustředí na redukci podkožního tuku a formování postavy (ideální také pro ženy po porodu).

Jak prát tento druh prádla?

Dbejte pokynů uvedených u každého produktu, ale nepoužívejte aviváž! Ta by totiž poničila unikátní materiál, který by mohl ztratit svojí funkčnost.

Přesto nemusíte mít strach, že by se prádlo nějak poničilo při běžném praní. Stačí jen dodržovat uvedené prací postupy a účinné látky v tkanině zůstávají i při 100 praní.