491 204 304
Menu

Haster a Hanna Style


Datum: 18.1.2018

Revoluční prádlo značek Hanna Style a Haster nabízí díky funkčnímu materiálu několik výjimečných vlastnosti, které z tohoto prádla dělají nezbytný doplněk ke každému sportu.

Materiál je protkán vláknem s ionty stříbra. Stříbro je známé antibakteriálními schopnostmi, ničí bakterie způsobující pachy a zajišťuje dokonalou hygienu. Stříbrné vlákno se z materiálu nikdy nevypere a je tak zajištěna efektivní antibakteriální ochrana.

Speciálně vytvořené mikro otvory umožňují materiálu odvádět pot a přebytečné teplo od těla pryč do vrchní vrstvy materiálu, kde se rychle odpařují, což umožňuje rychlé schnutí materiálu. V místech s větší mírou potivosti jsou otvory v látce větší pro rychlejší a účinnější odvod potu a pachů. Naopak v místech s nižší potivostí je materiál s otvory menšími.

Díky cirkulaci vzduchu ve vrstvách materiálu je k pokožce přiváděn stále čerstvý vzduch, který ji ochlazuje, a pot s teplým vzduchem je naopak odváděn od pokožky pryč. Díky tomu je v prádle udržována stálá příjemná teplota a suché prostředí.

Látka má navíc také hypoalergenní úpravu, takže je vhodná opravdu pro každého.

Dámská kolekce spodního prádla, značka Hanna Style navíc účinně tvaruje postavu - bříško, boky a stehna (záleží na konkrétním modelu).