491 204 304
Menu

Jak partnerce vybrat spodní prádlo?


Datum: 18.1.2018

Rozhodli jste se darovat své partnerce spodní prádlo, ale nevíte si rady s jeho výběrem? Není to tak složité, jak se na první pohled může zdát! Připravili jsme pro vás pár jednoduchých rad, se kterými bude výběr správného prádla hračka.

Podprsenka a kalhotky

  • Pokud jste se rozhodli pořídit partnerce podprsenku a kalhotky, bude nejprve potřeba znát jejich velikost. Nejsnazší cesta, jak tuto informaci zjistit, je podívat se partnerce do skříně na prádlo, které nosí – u podprsenky bývá štítek s velikostí na vnitřní straně obvodu prádla. Velikost se udává ve formě čísla a písmene (např. 70C).
  • Pak už jen stačí zadat danou velikost podprsenky do filtru na našich stránkách zde.
  • U kalhotek najdete velikost klasicky na štítku na jejich vnitřní straně. Velikost pak zadejte zde.
  • I u kalhotek vybírejte střih, který Vaše partnerka nosí nejčastěji – může nosit tanga, klasické kalhotky, boxerky nebo brazilky. Jejich rozdělení a vysvětlení pak najdete tady.

Noční košilka, pyžamo, župan

Pokud máte i přes uvedené tipy z nákupu podprsenky či kalhotek obavy, neházejte flintu do žita a nakupte luxusní noční košilku, pyžamo nebo župánek. U těch je výběr velikosti mnohem jednodušší, protože se většinou dělí jen na klasické S, M, L, XL. Opět stačí nahlédnout na partnerčino oblečení a zjistit ze štítku velikost.

Svůdné prádlo – potěšení pro oba

Další možností, jak potěšit partnerku (a zároveň i sebe), je darovat svůdné spodní prádlo. Ani u něj nemusíte řešit velikosti – opět se dělí pouze na S, M, L, XL, popř. ještě jednodušeji na S/M a L/XL. Vybírat můžete podle svého a partnerčina vkusu např. z svůdných kompletů, svůdných košilek, korzetů apod. Nabídka je široká, tak popusťte uzdu své fantazii...

Dárkový šek – vždy se trefíte do partnerčina vkusu

Nejsnazším řešením, jak udělat partnerce radost, aniž byste se museli obávat, že prádlo nepadne nebo se nebude líbit, je koupit dárkový šek. Partnerka si tak bude moct sama vybrat prádlo, které se jí bude líbit a vyhovovat.